OVD Media

Contact

Welkom en dank voor uw interesse!

Mijn naam is Olaf van Dijk en ik schrijf, film en monteer. Videografie is een freelance liefde. Ik heb een journalistieke achtergrond en ben altijd creatief bezig met beeld en tekst.

U kunt mij inzetten voor bijna alles wat in beeld te brengen is:

  • Interviews
  • Verslagen van bijeenkomsten en feesten
  • Mediatraining
  • Documentaires
  • Promofilm

foto-voor-website-olaf-van-dijkReactie binnen een dag
Meedenken met uw idee is een kleine moeite en ik zet uw verzoek graag om in een vrijblijvende strakke urenschatting. Ik bekijk meerdere keren per dag mijn mail, dus u heeft binnen een dag een reactie: mailvoorolaf@gmail.com. Bellen of WhatsAppen kan uiteraard ook: 06-151 85 515.

Kosten
Mijn uurtarief is 55 euro (ex btw). Het schieten en monteren van video verschilt enorm per opdracht, maar om een idee te geven: Per minuut video kunt u ongeveer rekenen op twee uur filmen en zes uur montage. En bij mij geldt: Niet tevreden = niet betalen.

Eindproduct
Ik maak altijd een basis, die u eerst te zien krijgt. In overleg pas ik dan de video aan en volgt een tweede versie of misschien zelfs een derde. Ik lever mijn video op in 1080p en kan deze ook ondertitelen (á 1 uur werk per minuut film).

Wie is Olaf eigenlijk?
Nieuwsgierig, analytisch, kritisch en enthousiast. Ik heb een journalistieke HBO-opleiding afgerond en gewerkt voor RTV Rijnmond als tv-verslaggever, bij DAG (de Volkskrant) als webredacteur en bij de gemeente Gouda als online redacteur. Ik werk nu als Specialist Media & Middelen voor de afdeling communicatie binnen het SCD (o.a. voor de gemeente Dordrecht). Daarnaast werk ik regelmatig als freelance omgevingsanalist of tegenspeler bij crisisoefeningen en -trainingen. Ik woon in Hendrik-Ido-Ambacht (nabij Rotterdam).

Eind 2015 heb ik zelf de camera weer opgepakt en daar nog geen dag spijt van gehad! Na een dag filmen, kom ik met een glimlach thuis…