OVD Media

From the Blog

test

PK’s voor Kids op het water

Na een aantal succesvolle edities van PK’s voor Kids met sportwagens op het asfalt, koos de organisatie dit keer voor snelle boten tijdens Dordt in Stoom. Topdag!

Eigen filmproductie in de bioscoop!

Voor de ontwikkelingen in het gebied Stadswerven-Zuid hebben we vanuit de afdeling communicatie van het SCD een film gemaakt voor Dordrecht met alle ontwikkelingen in de diverse gebouwen. De bewonersavond was in de bioscoop Kinepolis en de projectleider koos ervoor [Meer…]

Stadswerven Zuid

Met standaard presentaties laten zien wat er in Stadswerven (Dordrecht) gaat gebeuren. Niet doen! Ons voorstel: Waarom laat je de locaties niet zien met video?

Montage van foto’s voor de Drechtsteden

De communicatieregisseur van de Drechtsteden vroeg mij om een montage te maken van vele tientallen foto’s. Deze is als promofilm gebruikt bij diverse bijeenkomsten, waaronder de Drechtraad.

Direct beelden terugkijken bij training

Naast mijn camera, hecht ik ook veel waarde aan de randapparatuur. Zo kon ik bij de training communicatieadviseur CoPi de camera aansluiten op mijn beamer, zodat we de kandidaten direct van feedback konden voorzien.

Mamacafé Drechtsteden

Voor de Week van de Opvoeding in Dordrecht een promo gemaakt van het Mamacafé. Dit wordt iedere maand georganiseerd en is bedoeld als steuntje in de rug voor jonge ouders.

VRHM – Dag van de Crisiscommunicatie

Voor communicatieprofessionals van gemeente en partners in de Veiligheidsregio Hollands Midden is eind juni een Dag van de Crisiscommunicatie georganiseerd.

Dure bolides en lachende kinderen

Sommige opdrachten voelen écht niet als werk. Zo ook de registratie van PK’s voor Kids in Dordrecht. Recept van deze dag: Krachtige sportwagens, enthousiaste kinderen en prachtig weer. Top! De leden van de Ronde Tafel 23 in Dordrecht organiseerden voor [Meer…]

PK’s voor Kids

Een verslag van de 5e PK’s voor Kids. Een flinke stoet exclusieve sportauto’s reed deze dag dwars door de stad met op de passagiersstoelen langdurig zieke kinderen.